padobran

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što mogu u ime sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića,kao njegov izaslanik biti danas ovdje i odati počast junaku Domovinskog rata Marijanu Celjaku, rekao je na 7. Memorijalu Marijan Celjak održanom ove subote, 09. rujna u Šašnoj Gredi, zamjenik župana Roman Rosavec.

 

 

Na mjestu pogibije Marijana Celjaka, legendarnog dozapovjednika 57. SAMB-a, kasnije 57. brigade Hrvatske vojske „Marijan Celjak“ u Šašnoj Gredi kod Siska položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

 

rosavec

Počast junaku Domovinskog rata odala je obitelj Celjak, izaslanstvo MORH-a i OS RH, Sisačko-moslavačke županije, Grada Siska, Udruge 120.brigade HV-e , Udruge veterana 57.samb-a Marijan Celjak i Aerokluba Sisak.

 

obitelj

Potom je na Aerodromu Sisak u Šašnoj Gredi održan Aeromiting  u organizaciji Aerokluba Sisak. Program je obuhvatio prezentaciju Simulatora zrakoplova MIG21, promidžbu vojnog poziva i školovanja za zanimanje vojni pilot, izložbu automobila i motocikala Oldtimer cluba Sisak i letački program: program ultralakih bezmotornih i motornih letjelica, program sportskih zrakoplova, program zrakoplovaca i helikoptera HRZ-a i MUP-a, nastup padobranaca, program akrobatskog zrakoplova Extra 300 i panoramski letovi za građane.

 

avion

U ovaj su se dio programa uključili zamjenici župana Roman Rosavec i Ivan Celjak .

 

let 1

7. Memorijal Marijan Celjak
0.00(0 glasova)
Komentara(0)

Napišite komentar