Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Županijski MOST NL o situaciji u sisačkoj Rafineriji

“Politika donosi odluke, ne smijemo izgubiti energetsku neovisnost”

"Politika donosi odluke, ne smijemo izgubiti energetsku neovisnost"

Most Nezavisnih lista Sisačko-moslavačke županije održao je danas tiskovnu konferenciju  kako bi, kako su naveli u pozivu, javnost upoznali sa stanjem u sisačkoj rafineriji.

„Sisak je negativan teritorij, odnosno Sisak bilježi negativan tijek novca“– rekao je u svojoj nedavnoj izjavi  Zoltan Alldot, podsjeća vijećnik Mosta u županijskoj skupštini Predrag Sekulić:

 

 

 

P1080246

 

Sekulić dodaje:

 

 

Hrvatska ne smije izgubiti energetsku neovisnot, naglašava  Sekulić.

 

 

Zašto se sve drži u tajnosti? Zašto nema traga da li se i u kojem smjeru vode pregovori Vlade RH i Mola? Zašto nitko iz Vlade nije odgovorio na Aldottov komentar o Ini i Sisku?

 

Znamo kako su ranijih godina iz Mola mešetarili sa otpisivanjem dijela imovine u Siriji i drugdje. Kako to da sada rezultati u svim segmentima rastu? Dižemo li cijenu, sprema li se ipak Mol zaraditi još na Ini, što je već učinio nekoliko puta u odnosu na plaćenu cijenu.

 

Međutim, ono ključno je da danas dobro plaćeni mešetari u Budimpešti i Zagrebu, (a na žalost među njima ima i onih čiji su roditelji zaradili mirovinu u RNS, a i sami radili ovdje), spremaju rafineriji u Sisku još jednu podvalu, tvrdi Sekulić.

 

P1080241

 

Sa ovog mjesta kao županijski vijećnik izabran na listi MOST-a, molim župana Ivu Žinića za organizaciju tematske sjednice skupštine Sisačko-moslavačke županije s temom Rafinerije nafte Sisak i Ine, uz prisustvo predstavnika Ine i Vlade Republike Hrvatske . Sisačka i županijska javnost jednostavno imaju pravo znati što se planira i kako teku pregovori, ako se uopće vode, poručio je s tiskovne konferencije Sekulić.

 


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.