Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Završetak projekta “Mogućnosti, a ne ograničenja”

Polaznicima male škole uručene su Diplome za fantastičnost

Polaznicima male škole uručene su Diplome za fantastičnost

Nakon osam mjeseci provedbe projekta „Mogućnost, a ne ograničenja“ danas je u sjedištu Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije u Petrinji održana završna konferencija.

 

P1080179

 

Izvršna direktorica Udruge Aleksandra Milković podsjetila je kako su za ovaj projekt za prošlu školsku godinu 2016/2017. osigurana sredstva u iznosu od 125 tisuća kuna.

 

 

Program su provodile Jasmina Šakinović i Veronika Muža, radne terapeutkinje, dipl. Učiteljica Selma Buljubašić, a dr. Daša Poredoš Lavor vodila je psihoterapeutske razgovaraonice, volonterski program u školama i edukativne tribine o zapošljavanju osoba s invaliditetom. Program se provodio u suradnji s OŠ Dragutina Tadijanovića i voditeljicom Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Veronikom Bernić.

 

 

Organizirani su okrugli stolovi povodom Svjetskog dana sindroma Down, Dana svjesnosti o autizmu, Nacionalnog dana cerebralne paralize, a održana je i tribina o zapošljavanju osoba s invaliditetom, dodaje Milković.

 

Povod današnjem okupljanju je i završnica programa Male škole koji je obuhvatio osamnaest polaznika, deset iz Siska, šest iz Petrinje, te po jedno dijete iz Jasenovca i Sunje.

 

 

Polaznicima male škole uručene su Diplome za fantastičnost.

 

P1080210 P1080223 P1080202
P1080206 P1080208 P1080222

 


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.