Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Prijam za Senada Mujagića koji se po deseti put natječe na Svjetskoj policijskoj Olimpijadi

Olimpijada se održava u Los Angelesu od 7. do 16. kolovoza

Olimpijada se održava u Los Angelesu od 7. do 16. kolovoza

Senadu Mujagiću, sportašu – veteranu koji će sudjelovati na Svjetskoj policijskoj Olimpijadi koja se ove godine održava u Los Angelesu priređen je prijam u zgradi Sisačko-moslavačke županije gdje je župana Ivu Žinića i dožupana Ivana Celjaka upoznao sa svojom uspješnom sportskom pričom.

 

P1060267

Sisačko-moslavački župan višestrukom je olimpijcu uz dobrodošlicu čestitao na dosadašnjim uspjesima. Istaknuo je kako je Mujagić do sada nastupio na 9 olimpijada i to: Stockholm 1999., Indianapolis 2001., Barcelona 2003., Qubec 2005., Adelaide 2007., Vancouver 2009., New York 2011., Belfast 2013. i Washington 2015. godine.

 

 

Župan se zahvalio Mujagiću i na uspješnom predstavljanju svog kluba „Hrvački klub Petrinja“, grada Siska, županije i Republike Hrvatske na dosadašnjim natjecanjima te zaželio da i na ovom natjecanju ostvari značajne rezultate.

 

 

Mujagić ističe kako se na Olimpijadi koja se održava svake dvije godine, u 45 sportskih disciplina natječe oko 80 zemalja i 15.000 natjecatelja.

 

 

U svojoj hrvačkoj karijeri tri puta bio je prvak bivše države, a 13 puta Hrvatske od čega 6 puta u grčko-rimskom stilu i 7 puta u slobodnom stilu dok je s ekipom Hrvačkog kluba Gavrilović 3 puta bio ekipni prvak bivše države i 4 puta ekipni prvak Hrvatske.

Nešto više o disciplinama u kojima će se natjecati te o dosadašnjim uspjesima:

 

 

Svjetska policijska olimpijada održat će se u Los Angelesu od 7. do 16. kolovoza.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.