Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Drugi po redu „Noćni turnir u srcu Moslavine” od 4. do 6. kolovoza

U Popovači na Sportskom parku Moslavac

U Popovači na Sportskom parku Moslavac

Sutra u Popovači počinje drugi „Noćni turnir u srcu Moslavine”, koji će se održati na Športskom parku Moslavac, a u organizaciji Sportskog nogometnog kluba “Moslavac” uz potporu Turističke zajednice Grada Popovače.

 

Tako će u petak, 4. kolovoza u 19 sati turnir otvoriti NK Voloder protiv domaćina SNK Moslavac, u 20:30 igrat će NŠK Sokol iz Velike Ludine s NK Ekonomik, u 22 sata NK Dinamo iz Osekova s ŠNK Jelengrad, a u 23:30 NK Moslavina iz Donje Gračenice protiv NK Sloga iz Potoka.

 

U subotu 5. kolovoza na rasporedu su u 19 sati veterani VNK Branitelj i NK Dinamo iz Osekova, u 20:30 utakmica seniora pobjednika  3. i 4. utakmice prethodnog dana, u 22 sata veterani NK Lipovec i NŠK Sokol iz Velike Ludine, a u 23:30 se snage odmjeriti seniori pobjednici prve dvije utakmice prethodnog dana.

 

Zadnjeg dana drugog „Noćnog turnira u srcu Moslavine“, u nedjelju 6. kolovoza, svoje snage odmjerit će u 18 sati veterani za 3. mjesto, u 19:30 seniori za treće mjesto, 21 sat rezerviran je za finale veterana, dok je u 22:30 finale seniora.

 

NOCNI_TURNIR_-_plakat_a11-v

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.