zlatko babić

Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić uputio je građanima grada Kutine čestitku u povodu 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja:

“Poštovane sugrađanke i sugrađani,

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, 05. kolovoza, dan je sjećanja na Vojno-redarstvenu akciju Oluja i jedan od najveličanstvenijih hrvatskih uspjeha i pobjeda u Domovinskom ratu.

Toga su dana prije 22 godina Hrvatska vojska i redarstvenici oslobodili kraljevski grad Knin i veliki dio okupiranog hrvatskog teritorija.

Na taj se dan radujemo, slavimo ali i  s velikim  poštovanjem i zahvalnošću odajemo počast hrvatskim braniteljima koji su, u nametnutom nam ratu, položili svoje živote za slobodu Domovine, stradalim braniteljima, obiteljima poginulih, nestalih i stradalih, i svima čija je patnja i žrtva  omogućila stvaranje slobodne i demokratske Hrvatske.

Stoga drage kutinčanke i kutinčani, budimo ponosni na svoje heroje, budimo ponosni  na svoju povijest, istaknimo zastave Republike Hrvatske na svojim domovima, radujmo se zajedno i gradimo bolje i pravednije društvo!

U ime Grada Kutine, mojih suradnika i u svoje ime čestitam Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja!

Gradonačelnik

Zlatko Babić, dipl. ing.”


 

“Budimo ponosni na svoje heroje, budimo ponosni na svoju povijest!”
0.00(0 glasova)
Komentara(0)

Napišite komentar