Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Alka Vuica najavljuje novu erotičnu i tajanstvenu pjesmu “Istanbul”

”Istanbul je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma”

''Istanbul je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma"

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica odlučila je dodatno ‘zagrijati’ temperaturu svojim obožavateljima. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom ali i stilskom izričaju, i ovoga je puta oduševila. Nizom predivnih, istodobno provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pjesmu ‘Istanbul’, koja će uskoro ugledati svjetlo dana.


alka_vuica_11_foto_by_viviana_lokmer_sulina


Novi singl premijerno će izvesti 20.08. na Etno festivalu Neum, a njime ujedno, kako nam je otkrila najavljuje i predstojeći album, ”Istanbul’ je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme.’


alka_vuica_1_foto_by_viviana_lokmer_sulina


‘Pjesma je nastala u suradnji sa poznatom glazbenicom Jelenom Buca iz grupe Frajle s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice ‘Butik glazbe’, koju smo osnovale Jelena Buca i ja, kreće ‘Istanbul’ u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi glazbenici Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata.’, istaknula je Alka.


alka_vuica_19_foto_by_viviana_lokmer_sulina


‘Istanbul’ će odmah imati i svoje video izdanje, a spot je sniman u ekskluzivnoj ‘Vili Bojić’ u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu,vrijednoj 8 milijuna eura.


alka_vuica_10_foto_by_viviana_lokmer_sulina


‘Vizuale je snimala MedVid produkcija, a trbušne plesačice su iz plesnog studia Cool Step. Predivne haljine koje sam nosila u spotu kreirala je poznata riječka dizajnerica Milena Kapetanović – Peperoncina Design. Snimanje spota i druženje ekipe ovjekovječila je fantastična fotografkinja Viviana Lokmer Šulina.’, istaknula je Akla.

Dok čekamo novi ljetni hit Alke Vuice ‘Istanbul’, uživajte u fotogaleriji sa snimanja.


Foto: Viviana Lokmer Šulina


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.