alka_vuica_4_foto_by_viviana_lokmer_sulina

Jedinstvena kantautorica Alka Vuica odlučila je dodatno ‘zagrijati’ temperaturu svojim obožavateljima. Uvijek vjerna sebi, svom posebnom glazbenom ali i stilskom izričaju, i ovoga je puta oduševila. Nizom predivnih, istodobno provokativnih i senzualnih fotografija, Alka najavljuje novu pjesmu ‘Istanbul’, koja će uskoro ugledati svjetlo dana.


alka_vuica_11_foto_by_viviana_lokmer_sulina


Novi singl premijerno će izvesti 20.08. na Etno festivalu Neum, a njime ujedno, kako nam je otkrila najavljuje i predstojeći album, ”Istanbul’ je pravi ljetni hit, ljubavna pjesma plesnog ritma sa vrlo erotičnim i ezoteričnim tekstom. Vjerujem da će je moja publika vrlo brzo zavoljeti i uvrstiti u moje najslušanije pjesme.’


alka_vuica_1_foto_by_viviana_lokmer_sulina


‘Pjesma je nastala u suradnji sa poznatom glazbenicom Jelenom Buca iz grupe Frajle s kojima surađujem na njihova posljednja dva albuma. Iz male radionice ‘Butik glazbe’, koju smo osnovale Jelena Buca i ja, kreće ‘Istanbul’ u osvajanje etera, a u stvaranju pjesme sudjelovali su i mladi glazbenici Vladimir Uzelac i Nemanja Trbojević. Aranžman potpisuje legendarni Branimir Mihaljević, jedan od naših najuspješnijih producenata.’, istaknula je Alka.


alka_vuica_19_foto_by_viviana_lokmer_sulina


‘Istanbul’ će odmah imati i svoje video izdanje, a spot je sniman u ekskluzivnoj ‘Vili Bojić’ u Opatiji, jednoj od najljepših i najskupljih vila na Jadranu,vrijednoj 8 milijuna eura.


alka_vuica_10_foto_by_viviana_lokmer_sulina


‘Vizuale je snimala MedVid produkcija, a trbušne plesačice su iz plesnog studia Cool Step. Predivne haljine koje sam nosila u spotu kreirala je poznata riječka dizajnerica Milena Kapetanović – Peperoncina Design. Snimanje spota i druženje ekipe ovjekovječila je fantastična fotografkinja Viviana Lokmer Šulina.’, istaknula je Akla.

Dok čekamo novi ljetni hit Alke Vuice ‘Istanbul’, uživajte u fotogaleriji sa snimanja.


Foto: Viviana Lokmer Šulina


Alka Vuica najavljuje novu erotičnu i tajanstvenu pjesmu “Istanbul”
3.00(2 glasova)
Komentara(0)

Napišite komentar