Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

2, 3, Cha-Cha-Cha … 2, 3, Latino – večer – u Petrinji

Atrij POU Hrvatski dom Petrinja od 20:30 sati

Atrij POU Hrvatski dom Petrinja od 20:30 sati

Sportski plesni klub „Petrinia“ i ove godine organizira, sad već tradicionalnu Latino večer na kojoj će uz plesače kluba ove godine nastupiti i plesači iz čak sedam zemalja.

 

Na ovogodišnjoj Latino večeri, devetoj po redu, svoje plesno umijeće će tako pokazati i plesači iz Slovačke, Grčke, Azerbajdžana, Ukrajine, Rusije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

 

Natalija Antić Bjelac, predsjednica SPK „Petrinia“ ističe kako klub radi i djeluje već devet godina te da je Latino večer zamišljena kao prezentacija i kruna rada kluba i njegovih plesača kroz godinu. Inače je održavana krajem mjeseca lipnja ili početkom srpnja no ove je godine iznimno pomaknuta na 25. kolovoza.

 

 

Klub na početku nove radne sezone tradicionalno organizira kamp odnosno pripreme na koje iz drugih zemalja dolaze prijatelji plesači sa svojim trenerima. To je jedno druženje s razmjenom iskustava i znanja gdje svatko može od svakoga nešto novo naučiti – kazala je Antić Bjelac. Ove godine su se te pripreme „poklopile“ s novim terminom Latino večeri pa će ove godine u Petrinju doplesati više plesača nego inače učinivši večer još aktraktivnijom.

 

 

Ova latino poslastica odlično odgovara ljetnom vremenu koje nas još uvijek prati iz tjedna u tjedan. Poželite li uživati u Sambi, Rumbi, Cha-cha-cha, Paso Doblu i Jive-u, bilo samo kao oduševljeni promatrač ili se pak odlučite i sami okušati na plesnom podiju – danas 25. kolovoza, atrij POU Hrvatski dom Petrinja, od 20:30 sati, je kombinacija koja obećava odličan provod.

 

Latino vecer 2017

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.