Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

U Novskoj s radom počeo izdvojeni ured županijske Razvojne agencije “Si-Mo-Ra”

Potpora Poduzetničkom centru Novska

Potpora Poduzetničkom centru Novska

U  Novskoj je s radom započeo izdvojeni ured Razvojne agencije Sisačko-moslavačke županije Si-Mo-Ra i to u bivšim prostorima Gradske knjižice. U novljanskoj ispostavi tri će zaposlenice, koje su do sada na posao putovale u Sisak, pružati sve konzultantske usluge korisnicima, poljoprivrednicima i poduzetnicima, kod pripreme projekata kako bi mogli kandidirati za sredstava iz fondova.

 

SIMORA_01

 

Direktor Si-Mo-Re Mario Čelan, pozvao je sve korisnike s područja Novske, Lipovljana, Jasenovca, Kutine, Popovače, Hrvatske Dubice i Hrvatske Kostajnice koji su do sada dolazili u Sisak, da posjete novljansku ispostavu kako bi im troškovi samog dolaska i vrijeme utrošeno na put bili niži i prihvatljiviji.

 

 

Čelan najavljuje, nakon završetka uređenja Odmorišta „Jug“ na autocesti kod Novske,  otvaranje još jedne, pete po redu u županiji, trgovine „Kupujmo lokalno“.

 

Posebno ističe kako će iskustva rada  i stečena znanja u županijskoj Razvojnoj agenciji, zaposlenice prenijeti na buduće zaposlene u Poduzetničkom centru Novska.

 

Poduzetnički centar Novska nedavnom odlukom Gradskog vijeća Novska započeo je s ponovnim radom, a za privremenu voditeljicu imenovana je Boženka Spahić.

 

SIMORA_041

 

„Novska je jedini grad u županiji koji ima ispostavu županijske Razvojne agencije Si-Mo-Ra, jedne od vodećih županijskih razvojnih agencija u Republici Hrvatskoj po uspješnosti.“ – kazao je gradonačelnik Novske Marin Piletić.

 

 

Piletić je kazao kako se do sada grad Novska ne može previše podičiti povlačanjem bespovratnih sredstava iz Europske unije te dodaje:

 

 

I ono što treba naglasiti – konzultantske usluge Razvojne agencije su besplatne, a ured „Si-Mo-Re“ za korisnike je otvoren od ponedjeljka do petka u vremenu od 7:30 do 15:30 sati.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.