Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Grad Petrinja partner u projektu “Međunarodni tjedan mladih”

Povezivanje mladih iz različitih područja Europske unije

Povezivanje mladih iz različitih područja Europske unije

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović danas je održao radni sastanak s predsjednicom Udruge mladih Impress Tanjom Herceg. Tema sastanka bila je organizacija Međunarodnog tjedna mladih, projekta kojeg ova udruga iz Daruvara organizira u sklopu Međunarodnog dana mladih, a u kojem je ove godine Petrinja Grad- partner.

Svake godine u sklopu projekta održavaju se edukativni programi unutar kojih se organiziraju kreativne radionice, radionice organizacije te psihološke radionice/predavanja. Ove će se godine, najavila je Tanja Herceg, početkom kolovoza na atraktivnim lokacijama Daruvara organizirati ljetni edukacijski kamp u kojem će…

 

 

???????????????????????????????

 

U radu kampa kojim se želi povezati mlade iz različitih područja Europske unije sudjelovat će između 40 i 70 mladih:

 

 

Zahvalivši gradonačelniku Dumboviću, Herceg je istaknula kako je grad Petrinja jedan od gradova koji, pokazujući brigu za mlade, čini puno na njihovom uključivanju u lokalnu zajednicu. S time se složio i sam gradonačelnik istaknuvši kako su mladi ona snaga koja donosi nove ideje i pozitivnu energiju:

 

 

???????????????????????????????

 

Projekt Međunarodni tjedan mladih najveći je projekt udruge koji je nagrađen i na međunarodnoj razini, među ostalim, i nagradom Europskog parlamenta te Zaklade međunarodne nagrade Karlo Veliki.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.