Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Branko Šubić upoznao čelnike Županije sa svojom akcijom

„Za branitelje od Vukovara do Petrinje u 5 etapa“

„Za branitelje od Vukovara do Petrinje u 5 etapa“

Hrvatski branitelj Branko Šubić upoznao je, u Velikom kabinetu zgrade Sisačko-moslavačke županije, župana Ivu Žinića i njegovog zamjenika Ivana Celjaka sa svojom akcijom „Za branitelje od Vukovara do Petrinje u 5 etapa“.

 

Šubić akcijom želi pružiti podršku hrvatskim braniteljima i podsjetiti kako upravo oni imaju najveće zasluge u stvaranju hrvatske države. Cilj akcije je simbolično povezati dva grada koja su prošla slična ratna stradanja u Domovinskom ratu i to kroz pet hodačkih ultramaratona kojima će u pet dana prehodati ukupno 252 kilometra.

 

P1060005

 

Župan je Šubiću zaželio dobrodošlicu te mu s iznimnim zadovoljstvom zahvalio na njegovom specifičnom načinu promicanja istine o Domovinskom ratu.

 

 

Župan je zaželio da ta duga 252 kilometra i 400.000 koraka koje će Šubić prijeći, između ostalog i dijelom putevima „Oluje“ na ovom prostoru, prođu bez ikakve smetnje te dodao:

 

 

Gospodin Šubić je izrazio zadovoljstvo prijemom i zahvalio županu na podršci te istaknuo kako mu je iznimna čast i zadovoljstvo što je tu i dožupan Celjak, sin pokojnog Marijana Celjaka, čije je brigade – kako dodaje Šubić – i on sam bio pripadnik.

 

 

Više o provedbi same akcije:

 

 

Na kraju susreta, Branko Šubić i župan su razmijenili simbolične i prigodne poklone.

 

P1060022 P1060024

 
P1060025

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.