Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

U Županijskoj komori Sisak predstavljeni EU natječaji i ESIF kredit za rast i razvoj

Besplatna radionica i prezentacija EU natječaja

Besplatna radionica i prezentacija EU natječaja

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak održala je, u 10 sati u Županijskoj komori Sisak, besplatnu radionicu o mogućnostima sufinanciranja projekata sredstvima EU te prezentaciju EU natječaja „Internacionalizacija poslovanja MSP“ i „Certifikacijom proizvoda do tržišta“.

 

P1030238

Igor Bobek iz Sektora za međunarodne poslove i EU pri HGK predstavio je mogućnosti i uvjete sufinanciranja projekata sredstvima EU putem ova dva natječaja:

 

Koje su mogućnosti za poduzetnike putem Europske poduzetničke mreže?

 

Bobek je istaknuo kako Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska banka za obnovu i razvitak žele ovakvim radionicama i prezentacijama dati kompletnu uslugu svojim tvrtkama članicama informirajući ih o natječajima koji su otvoreni, što i kako mogu financirati sredstvima Europske unije te kako se pobrinuti za onaj dio svog projekta koji nije prihvatljiv odnosno za zatvaranje financijske konstrukcije.

 

Kakav je odaziv na radionice i prezentacije?

 

 

P1030230

 

Predstavnik Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) Josip Grgić govorio je o HBOR-ovu kreditiranju projekata sufinanciranih sredstvima EU fondova javnog i privatnog sektora te predstavio ESIF kredite za rast i razvoj. Riječ je o novom financijskom instrumentu, kojim je ukupno osigurano 220 milijuna eura kredita za poduzetnike. Naime, poduzetnicima će se dodjeljivati dugoročni investicijski krediti po povoljnoj kamatnoj stopi, s rokom otplate do 12 godina.

 

P1030246 P1030233
P1030231 P1030250

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.