Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Programi Kutinskog ljeta i Petrova – slavlja kutinskog

Predstavljeni na tiskovnoj konferenciji

Predstavljeni na tiskovnoj konferenciji

U kutinskoj Gradskoj vijećnici održana je konferencija za medije na kojoj su predstavljeni programi manifestacija Kutinsko ljeto i Petrovo – slavlje kutinsko.

 

P1040302

 

Ravnateljica Pučkog Otvorenog učilišta Kutina, Jasminka Molnar:

 


Program Kutinskog ljeta iznimno je bogat, pa su tu tako brojne sportske aktivnosti, plesni nastupi, kreativne radionice, dječiji nastupi i koncerti, predstave, aktivnosti mladih, vinske zanimacije, tradicijski susreti, filmske projekcije pod zvijezdama i koncerati i aktivnosti u organizaciji kutinskih ugostitelja.

 

P1040305

 

Renata Vlahek, voditeljica Koordinacijskog odbora Kutina Grad prijatelj djece i viša savjetnica za odgoj i obrazovanje predstavila je aktivnosti ljetne zarbribrige:

 


Ljetna razbribriga održava se svake srijede u vremenu od 18:30 do 20:30 sati, a razmjena udžbenika u vremenu od 18 do 20 sati.

 

 

P1040308

 

Ravnatelj Športskog centra Kutina, Marcel Vučetić, istaknuo je kako je sportski dio kutinskog ljeta koncipiran tako da svi uzrasti nađu sadržaje i aktivnosti za sebe:

 

 

 

P1040318

 

Zamjenica predsjednice Turističke zajednice Grada Kutine, Marijana Musij, predstavila je Petrovo – slavlje kutinsko:

 

 

Dodala je kako će u sklopu manifestacije biti prisutni brojni izlagači, obrtnici i udruge gdje će predstaviti svoje rukotvorine i stare zanate, a posjetitelje očekuje i udruga Topot s rekreativnim jahanjem.

 

P1040323

 

Predstavnici udruga mladih Grada Kutine, Dora Rakić iz Udruge Koma koja je ujedno i organizator 7. međunarodnog volonterskog kampa rekla je nešto više o aktivnom ljetu za djecu:

 


Volonteri su ove godine pristigli iz 6 zemalja: Finske, Turske, Rusije, Ukrajine, Španjolske i Hrvatske pa tako Kamp ove godine ima 6 međunarodnih i desetak lokalnih volontera koji će svakodnevno pomagat u radionicama.

 

P1040340

 

Maja Mašala iz Kulturnog centra mladih iz Kutine predstavila je međunarodnu razmjenu mladih:

 


Od aktivnosti izdvojila je radionice, rasprave, natjecateljske igre te pozvala sve od 15 do 30 godina starosti da se uključe.

 

kt ljeto 1 kt ljeto 2 petrovo

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.