Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Petrinja ponovo ima prvake Hrvatske

Po dvanaesti puta Jakov Bjelac i Magdalena Vidas najbolji

Po dvanaesti puta Jakov Bjelac i Magdalena Vidas najbolji

Proteklog vikenda održano je Prvenstvo RH u kombinaciji 10 plesova – najtežoj disciplini u sportskom plesu. Sudjelovalo je šest sportskih plesnih parova petrinjskog Plesnog kluba Petrinia, koji su i ovaj put potvrdili svoju izvrsnost. Petrinja ponovno ima prvake RH, dva naslova viceprvaka i jednu broncu!

 

petrinia 4

 

Četvrtu godinu za redom u svojoj starosnoj kategoriji nepobjedivi su SPP Jakov Bjelac – Magdalena Vidas, te su po 12. put ponijeli naslov državnih prvaka.

 

petrinia 5

 

Svoj naslov viceprvaka također su potvrdili i obranili u kategoriji starije mladeži SPP Juraj Bjelac – Renata Faizerakhmanova, i u kategoriji mlađa mladež SPP Roko Šustić – Marta Marki.

 

petrinia 3

 

Ozljeda koljena nije spriječila najmlađi SPP petrinjskoga Kluba Matija Baljak – Klara Autischer da dođu do medalje i okite se broncom.

 

petrinia 2

 

Iako ovaj put nisu došli do medalje, ostali su tek nadomak, na 4. mjestu, izvrstan nastup imali su u kategoriji mlađe mladeži i SPP David Ljevar -Aurora Ježovita, te u kategoriji mladeži SPP Ivan Bušić – Lara Mojsović koji su zauzeli izvrsno sedmo mjesto.

 

petrinia 4


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.