Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Održana sjednica Skupštine Obrtničke komore SMŽ

Zabilježeni pomaci i u ovom segmentu gospodarstva

Zabilježeni pomaci i u ovom segmentu gospodarstva

Iako se posljedice ekonomske krize iz 2008. godine još uvijek osjećaju u njihovom svakodnevnom poslovanju, velik broj obrtnika posljednjih godinu dana ipak posluje s pozitivnim rezultatima, istaknuto je na svečanoj sjednici Skupštine Obrtničke komore sisačko- moslavačke županije.

Ivanka Čačić, potpredsjednica županijske Obrtničke komore koja u svom članstvu broji približno 2000 obrtnika, naglasila je kako je biti obrtnik uvijek zahtjevno, ali istovremeno i prekrasno zanimanje:

 

 

P1030553

 

Čačić je uglavnom zadovoljna suradnjom s predstavnicima lokalne i županijske vlasti:

 

 

P1030560

 

Priznanje za životno djelo Obrtničke komore SMŽ uručeno je Stjepanu Srbiću, Petrinjcu koji je pune 23 godine uspješno vodio prijevoznički obrt.

Prošle godine, s dužnosti predsjednika gradske Obrtničke komore otišao je u mirovinu, a obrt je prepustio sinovima. Prilikom primanja nagrade bio je posebno sretan jer mu ovo priznanje, kaže, predstavlja veliku čast:

 

 

P1030556

 

Obrtnicima je uspjeh u poslovanju zaželio i Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić rekavši kako je njihov značaj za društvo iznimno bitan i velik:

 

 

P1030555

 

Obrti su čvrst segment našeg gospodarstva i mi u Županiji moramo voditi brigu da taj temelj opstane, dodao je župan i najavio nove mjere potpore obrtništvu.

 

P1030558

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.