Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ljetna škola vaterpola za djevojčice i dječake na bazenu u Capragu!

Vaterpolo pod vedrim nebom!

Vaterpolo pod vedrim nebom!

Ako ima nešto ljepše od vaterpola, onda je to vaterpolo pod vedrim nebom. Zahvaljujući izdašnim donacijama naših sponzora i kvalitetnoj suradnji sa Gradom Siskom i ŠRC-om Sisak, vaterpolo klub Siscia tijekom ljetnih mjeseci 2017. godine organizira “Školu vaterpola” za sve dječje uzraste pod uvjetom da se radi o plivačima.

Dakle, da ne bi bilo zabune, plivanje je osnovna pretpostavka za igranje vaterpola kao što je sposobnost trčanja pretpostavka za igranje nogometa.

Ne možete se držat za loptu da ne potonete i igrati vaterpolo jer će te je u nekom trenutku morati nekom dodati ili šutnuti po golu.

ISKORISTITE PRILIKU ZA STJECANJE SPECIFIČNIH ZNANJA I VJEŠTINA!

Treninzi će se održavati ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 19-21h, već od idućeg tjedna.

Svoju namjeru da Vam dijete postane vaterpolska faca možete realizirati prijavkom osobnih podataka i broja telefona na recepciji Gradskog bazena u Sisku ili na broj 044/543-036, a možete i doći osobno u neki od navedenih termina nakon što započnemo sa treninzima.

U skladu je sa važećim propisima i da dijete gleda televiziju ili lupa po računalu ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 19-21h, ako mislite da je to bolja varijanta.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.