Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Gradonačelnik Mišković nagradio najuspješnije učenike OŠ Popovača

“Nastojimo učenicima poručiti kako se njihovo zalaganje, njihov rad i znanje cijeni”

"Nastojimo učenicima poručiti kako se njihovo zalaganje, njihov rad i znanje cijeni"

Gradonačelnik Josip Mišković održao je prijem učenika Osnovne škole Popovača koji su na županijskim i državnim natjecanjima tijekom školske godine 2016./2017. izborili prva tri mjesta kao i njihovih mentora.

Čestitajući im na njihovu uspjehu, gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo činjenicom da iz godine u godinu raste broj sudionika ovog, već tradicionalenog susreta, a rezultati popovačkih osnovnoškolaca sve su uspješniji.

„Organiziranjem ovog susreta nastojimo učenicima poručiti kako se njihovo zalaganje, njihov rad i znanje cijeni odnosno da oni doista predstavljaju ponos svoga grada. Kroz osiguravanje brojnih potpora te stvaranjem mogućnosti za infrastrukturna ulaganja u objekte, Grad Popovača i dalje će kao jedinica lokalne samouprave razvijati i unaprjeđivati uvjete obrazovne djelatnosti na svom području”- rekao je gradonačelnik Mišković.

Tijekom školske godine koja ovih dana završava, čak 62 učenika OŠ Popovača izborilo je prva tri mjesta na sportskim natjecanjima, dok je njih 12 izniman uspjeh ostvarilo na županijskim, državnim, pa i međunarodnim natjecanjima iz različitih predmeta.

Uz izraz čestitke i želju da nastave ostvarivati ovako uspješne rezultate, gradonačelnik je u znak pažnje učenicima i njihovim mentorima uručio prigodne darove, a u ime Osnovne škole Popovača Gradu je zahvalio ravnatelj Dražen Mlakar.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.