Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Projekt „Unaprjeđenje investicijskih potencijala Sisačko-moslavačke županije“

Predstavljen u Poduzetničkom inkubatoru Pisak u Sisku

Predstavljen u Poduzetničkom inkubatoru Pisak u Sisku

U Poduzetničkom inkubatoru Pisak u Sisku, predstavljen je projekt „Unaprjeđenje investicijskih potencijala Sisačko-moslavačke županije“ koji je dio istoimenog pilot projekta u koji će biti uključene sve hrvatske županije.

Smisao projekta je osnažiti investicijsku privlačnost Sisačko-moslavačke županije, rekla je u Sisku na predstavljanju projekta potpredsjednica Vlade i ministirca gospodarstva, poduzetništva i obrta, Martina Dalić.

 

P1010621

 

 

Cilj je, izgraditi jači, intenzivniji i kvalitetniji odnos s investitorima, te ih na taj način privući u Hrvatsku, zaključila je Dalić.

Projekt se provodi već nekoliko mjeseci, a sada je prvi puta predstavljen javnosti, rekao je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, zadovoljan što je upravo naša županija prva u nizu onih u kojima se provodi sam projekt.

 

P10106173

 

 

U županiji je 20 poslovnih zona, ima dovoljno prostora za investitore , napomenuo je župan posebno naglasivši kako će se unaprijeđenjem administrativnih procesa omogućiti ulagačima brže dobivanje svih potrebnih dozvola.
 
Uz predstavljanje spomenutog projekta potpisan je i Sporazum o suradnji između Sisačko-moslavačke županije, SIMORA-e i Agencije za investicije i konkurentnost.
 
P1010628
 
P1010632

 


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.