Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Ulaganja u kadrove i opremu Opće bolnice “Dr. Ivo Pedišić” Sisak

U uređenje “Nove interne” uloženo oko 730 tisuća kuna

U uređenje "Nove interne" uloženo oko 730 tisuća kuna

U pratnji ravnatelja opće bolnice „Dr. Ivo Pedišić“ Sisak, doktora Tomislava Dujmenovića, sisačko-moslavački župan sa suradnicima obišao je zgradu „Nove interne“. Iako je u pripremi početak realizacije izgradnje središnjeg bolničkog paviljona ulaže se i u postojeće objekte pa tako i u „Novu internu“:

 

 

Odjel gastroenterologije opremljen je novom sobom kojom se poboljšava postojeći zdravstveni standard bolesnika, kontinuirano će se brinuti o održavanju zgrada unutar bolničkog kompleksa , uz naravno ono što je prioritet, a to su pacijenti i medicinsko osoblje.

 

1 (3)

 

O ulaganjima u zdravstvenu skrb u ovoj je prigodi govorio i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić:

 

 

Župan je istaknuo i nekoliko ciljeva ulaganja u zdravstvo:

 

 

Osim ulaganja u bolnicu radi se i na opremanju određenog broja stanova za specijaliste i specijalizante koji će raditi u bolnici. Ovom prigodom predstavljeni su i neki od novih liječnika koji su došli u sisačku bolnicu.

Doktor Hrvoje Ravlić, ortoped, koji je došao iz Požege te koji je uveo nove metode vezane za atroskopiju ramena i koljena te atroskopske operacije ramena.

 

 

Doktor Ivan Slugan, koji je došao iz Čakovca te koji će poboljšati rad u oftamološkim ambulantama:

 

 

Uz kolege predstavljena je i doktorica Elena Klišeska, specijalist otorinolaringolog, koja će kroz nekoliko idućih dana početi raditi u bolnici.

 

1 (1)

1 (4)


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.