Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

U Sisku održana Izvještajna sjednica Udruge roditelja poginulih branitelja SMŽ!

Potpora Županije neupitna

Potpora Županije neupitna

U sisačkom Hotelu Panonija danas je održana Izvještajna sjednica Udruge roditelja poginulih branitelja Sisačko- moslavačke županije. Vrijeme čini svoje, kaže predsjednik Udruge Ante Živković, pa danas Udruga u svom članstvu ima tek 202 člana, za razliku od vremena svog osnivanja 1994.godine kada je brojala više od 680 članova. Udruga djeluje na području cijele Županije, a njene aktivnosti su najrazvijenije u Kutini, Novskoj, Petrinji, Sisku, Sunji i Popovači, naglašava Živković:

 

 

P1010722

 

Nije sve tako crno, suradnja s jedinicima lokalne i regionalne vlasti ipak postoji, primjer toga je Županija, dodao je Živković.

Sjednici je prisustvovao i župan Ivo Žinić koji je obećao da će učiniti sve što može kako se roditelji ne bi osjećali zaboravljeno i napušteno jer oni su ipak dali najvrijednije što su imali- vlastitu djecu:

 

 

P1010723

 

Vjerujem da ćemo u narednom razdoblju naći način koji će onemogućiti zaborav i roditelja i njihove djece- poginulih hrvatskih branitelja, a ja ću, kazao je župan, o tome razgovarati i s ministrom hrvatskih branitelja Tomom Medvedom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.