Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Ministar zdravstva Milan Kujundžić u Kutini

Najavljen projekt mobilnog palijativnog tima

Najavljen projekt mobilnog palijativnog tima

Ministar zdravstva Republike Hrvatske Milan Kujundžić bio je u službenom posjetu Domu zdravlja Kutina gdje je obišao prostore Doma zdravlja i prisustvovao sastanku na temu: Poslovanje Doma zdravlja Kutina, razvojni ciljevi, projekti i potrebe.
 
P1020904
 
Ministar Kujundžić izrazio je zadovoljstvo viđenim:
 

 

Dodao je kako će se proširiti mreža specijalista koji će dolaziti u Kutinu kako bi se pacijentima omogućila što bolja zdravstvena skrb te da gradonačelnik Kutine i Župan i dalje nastave uspješno surađivati kako bi zdravstvena skrb u Kutini bila još i bolja.

 

P1020905
 
Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić također je prisustvovao posjetu te zahvalio ministru na uspješnoj suradnji i svemu što čini na području primarne i sekundarne zdravstvene zaštite u Sisačko-moslavačkoj županiji.

 

 
Župan je skrenuo pozornost na činjenicu kako na ovom području ima jedan tim hitne medicinske pomoći, u ljetnim mjesecima još jedan, ali da to nikako nije dovoljno te da su s ministrom razgovarali i o mogućnosti da se tokom cijele godine osigura još jedan tim hitne medicinske pomoći.

 

P1020917
 
Ravnateljica Doma zdravlja Kutina Sanja Habek, rekla je nešto više o novoj zdravstvenoj usluzi koju planiraju uvesti:

 


 
U početku će biti jedan takav tim, a onda će se po potrebama za takvom vrstom zdravstvene skrbi razmotriti povećanje kapaciteta.
 
 

P1020835 P1020837
P1020847 P1020832

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.