Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Gradonačelnik Mišković potpisao ugovore s udrugama!

U proračunu Grada osigurano 858 tisuća kn

U proračunu Grada osigurano 858 tisuća kn

U Gradskoj vijećnici u Popovači ugovore o financiranju udruga s područja grada potpisali su njihovi predstavnici i gradonačelnik Josip Mišković. U proračunu Grada Popovače za programe i projekte udruga za 2017.godinu osigurano je 780 tisuća kuna što je, kako je prilikom potpisivanja ugovora kazao gradonačelnik, manje od iznosa potrebnog za sve prijavljene projekte:

 

 

Grad Popovača nastavit će pružati potporu aktivnostima udruga, dodao je Mišković te naglasio kako su potpore u odnosu na prethodne godine, ostale u jednakim okvirima unatoč gospodarskoj stagnaciji:

 

 

Ugovori su potpisani s 55 udruga iz područja kulture, socijalne i zdravstvene skrbi, humanitarne djelatnosti i drugih područja od šireg interesa među kojima su i skrb za sakralne objekte:

 

 

Pored navedenih sredstava potpore djelovanju udruga, Grad Popovača putem Vatrogasne zajednice predviđa financiranje dobrovoljnih vatrogasnih društava sa svog područja u iznosu od 1,5 milijun kuna, dok se za sufinanciranje programa u području sporta u 2017. godini izdvojilo 844.400,00 kuna. Grad će, osim ovih sredstava, dodatno financirati izgradnju sportskih objekata, obnovu vatrogasnih domova i spremišta s otprilike 1,5 milijun kuna.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.