Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Dumbović: “Zadovoljan sam rezultatom”

“Kampanju smo vodili profesionalno i odgovorno”

"Kampanju smo vodili profesionalno i odgovorno"

Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i kandidat za sljedeći mandat zahvalio je građanima i biračima na podršci u prvom krugu lokalnih izbora:

Dragi prijatelji, poštovani sugrađani i birači,

hvala što ste jučer izašli na birališta i podržali Koaliciju Rad za naš grad i mene osobno , jer smo vam ponudili odličan program i do sad ostvarene rezultate, kao garanciju da itekako odgovorno shvaćamo što znači rad za boljitak našega grada.

Zadovoljan sam rezultatima koje smo ostvarili, posebno u utrci za gradonačelnika, gdje sam osvojio 41,69 % vaših glasova, ispred Jurića (HDZ) i Lazić (SDP). Moj uspjeh je time veći jer sam se sa svojom koalicijom suprotstavio dvjema jakim strankama i pobijedio u ovom krugu. Ali to je prvo poluvrijeme i trebat ću vašu podršku za nastavak političke utakmice.

U Gradskom vijeću imat ćemo 7 vijećnika, što predstavlja solidan rezultat. Zahvaljujem i za podršku našoj županijskoj listi, s koje su dva vijećnika ušla u Županijsku skupštinu, gdje će na županijskom nivou zastupati interese našega grada i županije. Sa sinergijom koju nosim kao saborski zastupnik, Petrinja i na lokalnom i na nivou države ima značajnu potporu za svoj daljnji razvoj.

Zahvaljujem na podršci koju ste mi upućivali tijekom kampanje u svakodnevnim susretima, na društvenim mrežama i portalima.

Kampanju smo vodili profesionalno i odgovorno i hvala mom timu i suradnicima, kao i brojnim volonterima na velikom poslu koji su svakodnevno odrađivali.

Čeka nas drugi krug, u čiji rezultat nimalo ne sumnjam.”


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.