Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Druženje s učenicima Osnovne škole Ludina

Zanimljiv i poučan razgovor učenika sa županom

Zanimljiv i poučan razgovor učenika sa županom

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić ugostio je u sjedištu Sisačko-moslavačke županije učenike trećeg razreda Osnovne škole Ludina iz Velike Ludine koji su u posjet došli u sklopu svog obrazovnog programa.

Župan je na početku učenicima zaželio dobrodošlicu te ih upoznao s radom Županije i istaknuo kako u istoj radi oko stotinjak ljudi čiji je posao voditi brigu o zdravstvu, gospodarstvu, poljoprivredi, turizmu, a između ostalog i o standardu u školama.

Razgovor je bio iznimno ugodan i zanimljiv, a župan se pobrinuo da bude i poučan pa su se tako dotakli i karakteristika naše Županije, prirodnih ljepota, gradova i općina, ali i posebnosti Velike Ludine s kojima su učenici upoznali župana.

 

P1010555

 


Učenike je najviše zanimalo koji je to njegov posao, kako se postaje župan, voli li raditi svoj posao, da li mu je posao naporan, ali upitali su i zna li župan raditi na računalu te što je po zanimanju.
 
 
  
Učenici su na kraju druženja županu darovali proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja Velike Ludine dok je župan njima, na oduševljenje svih, darovao dvije košare pune slatkiša. Nakon razgovora učenici su se uputili u razgledavanje grada Siska i njegovih znamenitosti.
 
 

P1010562

P1010563

P1010543

P1010544

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.