Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dom za starije i nemoćne u Glini

Investicija vrijedna 24 milijuna kuna otvara svoja vrata oko 20. svibnja

Investicija vrijedna 24 milijuna kuna otvara svoja vrata oko 20. svibnja

U pratnji gradonačelnika grada Gline Stjepana Kostanjevića, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić i državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar obišli su objekt Doma za starije i nemoćne u Glini.

U domu za starije i nemoćne će u početku biti smješteno 75 korisnika o kojima će medicinsko osoblje brinuti dvadeset četiri sata na dan.

 

3
Sisačko-moslavački župan izrazio je zadovoljstvo završetkom radova u roku i kvalitetom istih te rekao nekoliko riječi o samom objektu:

 

 

Župan je istaknuo kako je briga o starijima i nemoćnima iznimno važna te dodao kako je u pripremi još jedan dom za starije i nemoćne u Županiji:

 

 

Odmah nakon primopredaje kreće javni natječaj za zapošljavanje medicinskog osoblja, točnije njih oko tridesetak će biti zaposleno u Domu za starije i nemoćne. Župan je istaknuo kako je ovaj objekt vrlo važan za grad Glinu, ali i za cijelu županiju pošto je ovo jedini takav objekt na području Gline, Topuskog i Gvozda.

 

4

 

Državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar rekao je nešto više o investitorima i samoj investiciji:

 

 

Mažar nije skrivao zadovoljstvo izvedbom projekta te je iskoristio priliku kako bi zahvalio na pomoći oko istog:

 

6

 

Gradonačelnik Gline nije skrivao oduševljenje otvaranjem novih radnih mjesta:

 

 

te je zahvalio svima na suradnji i izrazio zadovoljstvo što je upravo grad Glina dobio jedan od najmodernijih domova za starije i nemoćne u Republici Hrvatskoj.
9

11

2

15

12

1
8

7

13


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.