Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Danijela Martinović i ove godine na CMC festivalu!

S novom pjesmom “Nemam mjeru”

S novom pjesmom "Nemam mjeru"

S novom, odličnom pjesmom “Nemam mjeru”, Danijela Martinović nastupit će na CMC festivalu u Vodicama, u subotu, 10. lipnja.

Autori Danijelinog novog hita njeni su dugogodišnji suradnici i prijatelji Vjekoslava i Tonči Huljić koji uz Dušana Vasića potpisuje i aranžman dok je sjajne gitarske dionice odsvirao neponovljivi Nikša Bratoš.

Simpatičan tekst o zaljubljenoj ženi, koja priznaje da ponekad nema mjeru u svojim nakanama, odlično se uklopio u mješavinu zabavne, latino i swing glazbe što je rezultiralo prpošnom melodijom koja jednostavno diže na noge i zove  na ples.



Ako je suditi po Danijelinom prošlogodišnjem nastupu na CMC festivalu i solističkom koncertu na kojem je čak tri puta pjevala prošlogodišnji hit “Volim barabu”, pozitivne energije neće izostajati ni ove godine.

Danijelin šarm i pristupačnost jednostavno osvajaju, a koliko je publika voli nedavno je pokazala na sjajnom koncertu “Zauvijek zajedno” u Lisinskom. Koncert je započela pjesmom “Zovem te ja”, prekrasnom baladom koja je obilježila početak njene, preko 20 godina, duge solo karijere nakon čega su uslijedili brojni hitovi koji Danijelu drže u samom vrhu najpopularnijih i najtraženijih pjevačica.

Bilo da se radi o bržim ritmovima, kao u novim singlovima,“Nemam mjeru” i “Volim barabu” ili o sporijim poput “Jednu za ljubav”, kojom je osvojila publiku na Splitskom festivalu 2015. godine, Danijeline izvedbe su emotivne i iskrene, one koje pogađaju u dušu.

Takvih 50 najboljih pjesama u Danijelinoj karijeri okupljeno je na trostrukoj kompilaciji “50 originalnih pjesama” koju je Croatia Records objavila prošle godine. Među njima su osim novijih hitova poput “Brodolom”, “Cappuccino”, već spomenutog “Volim barabu” i oni s kojima je Danijela započela svoju samostalnu karijeru poput “Zovem te ja”, “Jednom se živi”, “Dobro je”.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.