Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

PROMO

SISAK DOBIO SVOJ PRVI TELE2 EXPERIENCE CENTAR!

Zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu

Zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu

Sisak je dobio svoj prvi Tele2 experience centar, a poslovnica je otvorena s ciljem pružanja što bolje usluge korisnicima.

Privatnim i poslovnim korisnicima od sada je na raspolaganju sva Tele2 prodajna i tehnička podrška, a u samom centru nalazi se i zona s ponudama iz kampanja. Siščani od sada mogu na jednom mjestu odabrati tarife, mobilne uređaje, tablete, ali i mobilni tj. Pokućni internet.


Tele2_Sisak


Prvi sisački Tele2 experience shop nalazi se u Ulici Stjepana i Antuna Radića 1 u samom središtu grada, a radno vrijeme mu je svakim radnim danom od 08 do 20 sati te subotom od 08 do 15 sati.

Tele2 centar u Sisku je deveti Tele2 experience centar otvoren u posljednjih godinu dana, a do kraja ove poslovne godine u planu je otvaranje ili preuređenje preko dvadeset Tele2 centara.

”Otvorenje poslovnice u Sisku dio je našeg plana obnavljanja postojećih i otvaranja novih prodajnih mjesta, s ciljem unaprijeđenja kvalitete naših usluga. Nama je zadovljstvo korisnika na prvom mjestu, tako da smo samo ovaj tjedan lansirali novu uslugu flat interneta na mobilnim uređajima i Pokućnom internetu, te ukinuli naknadu za pristup mreži i roaming, a osim poslovnice u Sisku, otvorili smo i experience centar u Dubrovniku” – izjavio je povodom otvaranja Tele2 centra u Sisku predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska, Viktor Pavlinić.

Kontinuirano ulaganje u kvalitetu mreže i svih ostalih usluga jedan u fokusu je poslovanja Tele2, kojem je zadovoljstvo korisnika na prvom mjestu. U kompaniji ističu da i je dalje u planu značajno investiranje u kvalitetu mreže, koja je prošlogodišnjom nadogradnjom u nezavisnom istraživanju ocijenjena kao najkvalitetnija podatkovna mreža u Hrvatskoj.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.