Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Novo igralište za učenike Osnovne škole Novska

radovi u tijeku!

radovi u tijeku!

Već neko vrijeme traju pripremni radovi na vanjskom igralištu Osnovne škole Novska. Nakon završetka betonsko zemljanih poslova, uslijediti će postavljanje posebne podloge za sve sportske terene koji su predviđeni ovom adaptacijom.

Kako navodi Antonija Mirosavljević, ravnateljica OŠ Novska, dosadašnju betonsku podlogu zamijeniti će specijalni „gumirani materijal“.Učenici, drugi korisnici i grad Novska time dobivaju atletsku stazu, rukometno igralište, teren za odbojku, tenis, košarku i novu opremu za sportske aktivnosti.

Uređenje igrališta bilo je prijeko potrebno, ističe ravnateljica:

 

 

Radove u ovoj prvoj fazi u potpunosti s oko pola milijuna kuna financira Sisačko-moslavačka županija. U planu je izgradnja tribina i postavljanje ograde oko terena, a završetak radova očekuje se do polovice svibnja:

 

 

Osim ovih radova koji se izvode u suradnji sa županijskom Razvojnom agencijom SIMORA i OŠ Novska, radi se na realizaciji projekta Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost za radove koji bi osigurali toplinsku zaštitu prostora škole i školsko sportske dvorane. Time bi u potpunosti bila izmijenjena vanjska ovojnica škole, ugrađena nova stolarija, uređena fasada i izgrađena solarna elektrana, u  što će se uložiti oko 7,5 milijuna kuna.

 

novska igraliste (5) novska igraliste (4)

novska igraliste (3) novska igraliste (2)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.