Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Je li šutnja zlato ili nuklearni otpad???”

Dumbović: Što zaista želimo za Banovinu i Sisačko-moslavačku županiju?

Dumbović: Što zaista želimo za Banovinu i Sisačko-moslavačku županiju?

Potaknut upornom šutnjom o odlagalištu nuklearnog otpada na Trgovskoj gori Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje i zastupnik u Hrvatskome saboru jutros se oglasio na svom Facebook profilu:

“JE LI ŠUTNJA ZLATO ILI NUKLEARNI OTPAD???

Zašto vladajući i vodeći političari u Sisačko-moslavačkoj županiji i šire šute o gotovom prijedlogu koji ide na Vladu RH da DEFINITIVNO Sisačko-moslavačka županija i Banovina budu mjesto trajnog odlagališta nuklearnog otpada.

Deset godina govorim o potrebi da zaštitimo Zrinsku, Hrastovičku i Trgovsku goru, cijelu Banovinu, da spriječimo devastaciju tog prostora. Samo razvojni projekti, ekološka poljoprivreda i ruralni razvoj ovdje znače život. A oni koji se kandidiraju za načelnike, gradonačelnike, župane – šute! Je li zbog toga što ne razumiju problem ili po nalogu svojih partija (HDZ, SDP, Most…)???

I zato sam jutros htio čuti vaš glas i odgovor: JE LI ŠUTNJA ZLATO ILI NUKLEARNI OTPAD ili sam ja totalna budala koja o tome priča 10 godina, od Petrinjčice, Dvora do saborske govornice! Ali svugdje isti odgovor: ŠUTNJA!

Da li da i ja šutim i pričam samo o lijepim stvarima i lijepoj budućnosti u krilu županije koja bi trebala biti “domaćin” nuklearnom otpadu???? Ili da svi zajedno pošaljemo poruku što zaista želimo za Banovinu i Sisačko-moslavačku županiju, za našu djecu i unuke??? JA i dalje ne odustajem!!!! A VI???”


nuklearni


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.