Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

DAN – RUN za Međunarodni dan planeta Zemlje!

U Hrvatskom Čuntiću

U Hrvatskom Čuntiću

Međunarodni dan planeta Zemlje, 22.travnja bit će obilježen sportskom manifestacijom koja će se održati u Hrvatskom Čuntiću, najavio je na konferenciji za medije Inicijativni odbor ZRIN.G.REEN-a. ZRIN. G.REEN CROATIA je projekt  zamišljen kao svehrvatska priča koja povezuje Kupu i Zrin, a trebao bi se provoditi kroz četiri godišnja doba. Ove godine će se, uz ljetnu manifestaciju, održati i proljetna- DAN RUN.

Zahvalivši se gradonačelniku i direktorici lokalne Turističke zajednice na dugogodišnjoj potpori, Vjekoslav Kušan, autor projekta i član Inicijativnog odbora podsjetio je kako je projekt ZRIN G.REEN. ušao u četvrtu godinu svog provođenja:

 

 

Marijan Glušić, član Inicijativnog odbora rekao je kako projekt ima šire društveno značenje:

 

 

Pokroviteljstvo manifestacije koja će, osim utrke, posjetiteljima ponuditi i druge zanimljive sadržaje, prihvatio je gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović:

 

 

Ivanka Držaj, direktorica Turističke zajednice Grada Petrinje objasnila je zašto ovaj  projekt vidi kao posebno hvalevrijednu manifestaciju:

 

 

Na samu utrku koja će biti održana pod geslom „I oni će biti olimpijci“ doći će i Mladen Katalinić, izbornik hrvatske atletske reprezentacije.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.