Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

11. Petrinjska kobasijada

29. travnja na poznatom petrinjskom izletištu Pigik

29. travnja na poznatom petrinjskom izletištu Pigik

Tradicionalna Petrinjska kobasijada održati će se 29. travnja po 11. put s početkom u 10 sati na poznatom petrinjskom izletištu Pigik.

 

P1000936

 

Gradonačelnik Petrinje, Darinko Dumbović, izrazio je svoje zadovoljstvo ovom manifestacijom:

 

 

 

2

 

Ante Marić, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i imovinu istaknuo je kako su ove godine osim domaćih OPG-ova nastojali privući i gostujuće kako bi  javnosti pokazali i nešto novo te dodao:

 

 

Bogati program se nastavlja tradicijskim petrinjskim doručkom u 11 sati i kulturno-umjetničkim programom Petrinjskih mažoretkinja, Gradske limene glazbe Petrinja, Ženskog vokalnog ansambla Petrus i Petrinjskih bećara.

U 15 sati Udruga Kumanika održat će radionice zdrave hrane dok će u 17 sati početi dio programa posvećen Svjetskom danu plesa gdje će plesni klubovi pokazati svoje umijeće.

Proglašenje pobjednika 11. Petrinjske kobasijade održat će se u 19 sati. Nakon proglašenja, u 19:30 sati, započinje glazbeni  dio večeri „Zaplešite uz zvuke tamburice“ u kojem će prisutne zabavljati kudovi Mošćenica, Čuntićanka, Graberje i  Hrastovica.

Manifestaciju će dodatno začiniti koncert tamburaškog sastava Garavuše i glazbene skupine Begini  koji počinje u 21:30 sati.

 

P1000939

 

Marijeta Grabovac Zec, viša stručna suradnica za poljoprivredu i ruralni razvoj Grada Petrinje o predaji uzoraka za sudjelovanje na manifestaciji:

 

 

Dodajemo kako je nagrada za prvo mjesto tri tisuće kuna, za drugo dvije tisuće kuna i za treće tisuću kuna te dobitnike uz novčane nagrade očekuje još i poklon iznenađenja.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.