Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Vino Škrlet, domaći sir, ajvar, suhomesnati proizvodi… u srcu Europe!

susret s belgijskim vinarima

susret s belgijskim vinarima

Svi posjetitelji izložbe „Zeleno-plava zipka Hrvatske“ imali su mogućnost degustirati i vina s moslavačkog područja zahvaljujući Udruzi Škrlet.

 

IMG_3535

 

Vinari su se u sjedištu Hrvatske gospodarske komore Bruxellesu susreli s belgijskim vinarima s kojima su razmijenili iskustva. Više Mirela Trdenić

 

 

IMG_3580

 

Škrlet je vino koje smo željeli približiti vinarima iz drugih dijelova Europe, rekao je  Ivica Florijanović zadovoljan prezentacijom

 

 

Osim bogate enološke ponude, brojni posjetitelji na otvorenju izložbe imali su priliku uživati i u bogatoj gastronomskoj ponudi zahvaljujući OPG-ima koji su udruženi u Zajednicu proizvođača Sisačko-moslavačke županije. Među izlagačima je bio i OPG Bradarić iz Novog sela glinskog.

 

IMG_3579

 

Ivona Bradarić pohvalila je organizaciju izložbe i predstavila svoj OPG

 

 

Podsjetimo, hrvatska zastupnica u EP Marijana Petir organizirala je u Bruxellesu izložbu “Zeleno-plava zipka Hrvatske”uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Zajednice proizvođača Sisačko-moslavačke županije, Udruge vinara Škrlet, KUD-a Repušnica, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske gospodarske komore.

Svaki zastupnik iz redova EPP u svom petogodišnjem mandatu ima priliku organizirati dvije izložbe. Prva izložba koju je organizirala hrvatska zastupnica Petir bila je posvećena Blaženom Alojziju Stepincu, a ova drugama potencijalima i vrijednostima Moslavine i Sisačko-moslavačke županije.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.