Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

“Sve za nju” u Novskoj

U organizaciji Zajednice žena “Katarina Zrinski”

U organizaciji Zajednice žena "Katarina Zrinski"

Što žene mogu učiniti za sebe u prevenciji raka dojke? U Hrvatskoj najviše žena oboli od ove vrste karcinoma, iako je on najbolje izlječiv, jer imamo sjajne predispozicije da se smanji smrtnost rekla je u Novskoj Ljiljana Vukota , glavna tajnica Udruge „Sve za nju“.

 

 

Statistike govore kako će svaka deseta žena tijekom svoga života oboljeti od raka dojke i sve se žene trebaju upitati što možemo prethodno učiniti za sebe, a ne čekati samo poziv sustava, dodaje Vukota.

Predavanje „Prevencija raka dojke – što možemo učiniti za svoju zaštitu” organizirala je u Novskoj Zajednica žena Katarina Zrinski Novska. Predsjednica Marijana Mitrović

 

 

Dodajmo još kako sve žene  koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke imaju priliku sudjelovati u prvom velikom online i terenskom istraživanju Udruge Sve za nju te dati svoj glas za poboljšanje procesa dijagnosticiranja i liječenja raka dojke.

 

RAK3

 

Cilj je ovog anonimnog istraživanja prikupiti podatke za sveobuhvatnu analizu stanja u dijagnosticiranju i liječenju te tako dati kvalitetniji uvid u stvarno stanje i dobre prakse, kao i ukazati na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava.

Za sudjelovanje u istraživanju potrebno je kontaktirati Udrugu na mail info@svezanju.hr.

 

RAK4


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.