Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Sisak: Četrdeset besplatnih vožnji autobusom!

Proširenje prava na 40 besplatnih vožnji u jednom mjesecu

Proširenje prava na 40 besplatnih vožnji u jednom mjesecu

Na osnovu odluke koju je donijelo Gradsko vijeće Grada Siska na svojoj posljednjoj sjednici, od danas uz nezaposlene osobe s područja grada Siska, pravo na 40 besplatnih vožnji u jednom mjesecu imaju još i korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu, doplatak za pomoć i njegu te osobnu invalidninu i osobe starije od 65 godina bez prihoda koji su do sada vožnju autobusom u jednom smjeru plaćali 3 kune.

Iz Auto prometa Sisak pozivaju korisnike prava na zajamčenu minimalnu naknadu, doplatak za pomoć i njegu te osobnu invalidninu, da na Autobusnom kolodvoru Sisak mogu podignuti karticu s kojom će ostvariti pravo na 40 besplatnih vožnji tijekom mjeseca u jednom smjeru u javnom prometu na području grada Siska. Sa sobom trebaju ponijeti osobne dokumente i važeću karticu za prijevoz.

Također pozivaju i osobe starije od 65 godina bez prihoda da na Autobusnom kolodvoru Sisak mogu podignuti svoju karticu za 40 besplatnih vožnji, a uz osobne dokumente i važeću karticu (ako je posjeduju), trebaju donijeti i potvrdu Porezne uprave u Sisku da nisu imali prihoda u 2016. godini. Umirovljenici i osobe s invaliditetom i dalje imaju pravo na prijevoz u javnom prometu na području grada po cijeni od tri kune za vožnju u jednom smjeru.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.