Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Sisačka gradonačelnica primila britanskog veleposlanika

Gradonačelnica posebno istaknula potrebu održivosti sisačke rafinerije

Gradonačelnica posebno istaknula potrebu održivosti sisačke rafinerije

Sisačka gradonačelnica Kristina Ikić Baniček zajedno sa zamjenikom Markom Kričkom i pročelnikom Goranom Grguračem primila je u utorak u gradskoj vijećnici veleposlanika Ujedinjene kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske Nj. E. Andrewa Stuarta Dalgleisha, u čijoj je pratnji bila savjetnica političkog odjela Veleposlanstva Andreja Maretić Vuković.

Veleposlanik A. S. Dalgleish u Hrvatskoj je od prošle godine, istaknuo je kako rado dolazi u jedinice lokalne samouprave kako bi se konkretno na terenu mogao upoznati sa svim okolnostima, koje bi mogao posredovati između britanskih ulagača  i hrvatskih potencijala.


Veleposlanik-Ujedinjene-Kraljevine-Velike-Britanije-i-Sj.-Irske-04


U srdačnom razgovoru, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček je upoznala veleposlanika A. S. Dalgleisha sa sisačkim potencijalima i prednostima, o tome kako se stvaraju uvjeti za privlačenje investitora, kako je mnogo učinjeno na podizanju društvenog standarda u cilju kvalitetnijeg i boljeg života svih građana.

Gradonačelnica je posebno istaknula potrebu održivosti sisačke rafinerije, otvorena vrata za ulaganja i sisačku multikulturalnost.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.