Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

“Novska na prvom mjestu!”

Marin Piletić – kandIdat za gradonačelnika Grada Novske

Marin Piletić - kandIdat za gradonačelnika Grada Novske

Prije 27 godina, uz plebiscitarnu podršku velikog broja okupljenih članova osnovana je Općinska organizacija Hrvatske demokratske zajednice Novske.

Obljetnica je zajednička za tri organizacije HDZ-a u našoj županiji. Tada, 25. ožujka 1990. HDZ u Novskoj osnivali su i Jasenovčani i Lipovljanci.

 

HDZ_NOVSKA_02

 

Marin Piletić, predsjednik GO HDZ-a grada Noske i kandidat za gradonačelnika grada Novske na predstojećim lokalnim izborima istaknuo je nekoliko razloga zbog kojih se obilježavaju obljetnice.

 

 

Posljednje četiri godine HDZ-e je u Novskoj oporba, no prisjeća se Piletić i tada kada smo sjeli u oporbene klupe rekli smo da nam je kao članovima stožerne hrvatske stranke  čast biti i u oporbi i sudjelovati u radu gradskog vijeća.

 

 

HDZ_NOVSKA_04 (2)

 

Novljanski HDZ je pripremio svoj gospodarski program za mandat 2017.-2021. s radnim nazivom „Novska na prvom mjestu!“

 

 

Svečanosti je nazočio i sisačko-moslavački župan i predsjednik ŽO HDZ-a  Ivo Žinić podsjetivši kako je stranka na ovom području snažna. Bila je utvrda HDZ-a, dodaje Žinić

 

HDZ_NOVSKA_05

 

Četiri godine u oporbi, ali

 

 

Vizija, hrabrost i znanje,ono je što ovaj mladi novljanski tim ima, zato sam uvjeren u pobjedu, istaknuo je Žinić.

 

HDZ_NOVSKA_07

 

Pomoćnik ministra mora, prometa i infrastrukture i predsjednik mladeži HDZ-a Josip Bilaver, koji je također nazočio obilježavanju obljetnice novljanskog HDZ-a istaknuo je kako je došao podržati Marina Piletića za gradonačelnika grada Novske, kojeg poznaje još iz vremena kada je bio predsjednik novljanske mladeži HDZ-a

 

 

Davor Ivo Stier kao izaslanik predsjednika Vlade, potpredsjednik Vlade, ministar vanjskih i europskih poslova i politički tajnik HDZ-a samo tri sata nakon dolaska iz SAD-a došao je u Novsku podržati HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Novske Marina Piletića.

 

HDZ_NOVSKA_03

 

Osim prisjećanja na povijest osnivanja stranke i sve učinjeno proteklih godina, trenutak je ovo i  za postaviti nove ciljeve, stranka se treba razviti,očekujemo pobjedu našeg kandidata, očekujemo suradnju s Vladom, istaknuo je Davor Ivo Stier

 

 

Gradska organizacija HDZ-a Novska ima 19 temeljnih ogranaka. Svako naše selo ima svoj temeljni ogranak i u zajedništvu rade, organiziraju različite turnire, humanitarne akcije i druženja.

No, nema dobrog rada bez dobrog vodstva, poruka je sa svečanosti obilježavanja 27. rođendana novljanskog HDZ-a koji pod sloganom „Novska na prvom mjestu“ na lokalne izbore 21. svibnja izlazi sa svojim kaniddatom za gradonačelnika Marinom Piletićem.

 

HDZ_NOVSKA_01


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.