Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dodijeljeno 1 145 000 kn udrugama s područja SMŽ!

Doprinos udruga napretku društva

Doprinos udruga napretku društva

U prostoru Državnog arhiva u Sisku, sisačko-moslavački župan Ivo Žinić danas je podijelio ugovore predstavnicima ukupno 72 udruge za dodjelu financijskih potpora iz Proračuna Sisačko-moslavačke županije za projekte/programe udruga.

Ukupna vrijednost potpisanih sporazuma  iznosi 1 145 000 kuna raspoređenih na  sedam skupina udruga.

Za pet udruga proisteklih iz II. svjetskog rata dodijeljeno je 25 000 kuna, za pet udruga iz područja izvaninstitucionalne skrbi  55 000 kuna te za četiri udruge umirovljenika 50 000 kuna.

Župan je čestitao potpisnicima ugovora i rekao kako se nada da će dodijeljena sredstva pripomoći radu i aktivnostima udruga koje su, kako je istaknuo, važni partneri u radu i funkcioniranju društva:

 

 

U ime ove tri skupine udruga na dodijeljenim sredstvima zahvalila je Jasmina Dragić iz Centra za pomoć i njegu Jasenovac:

 

 

Ugovori su dodijeljeni i udrugama socijalne skrbi, ukupno 200 000 za dvadeset udruga, zatim za šest udruga iz područja zdravstva ukupno 50 000 kuna te udrugama iz područja prevencije ovisnosti, ukupno 40 000 kuna za tri udruge.

Županu je na dodijeljenim sredstvima, u ime ove tri skupine udruga, zahvalila Biserka Stojić, predstavnica Zaklade Sandra Stojić:

 

 

Ugovori su potpisani i s predstavnicima 29 udruga proisteklih iz Domovinskog rata u iznosu od 725 tisuća kuna:

 

 

Županiji je u ime udruga zahvalio Nenad Bužanić iz Udruge ratnih veterana Druge gardijske brigade Gromovi:

 

 

P1190981P1190991

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.