Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Cilj je unaprijediti kvalitetu našeg rada

Udruga srednjoškolskih ravnatelja

Udruga srednjoškolskih ravnatelja

Članovi Predsjedništva Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja danas su u Sisku, u sjedištu Županije održali svoju 18. sjednicu. Prije početka sjednice pozdravio ih je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

 

P1000038

 

U ulozi domaćina ravnateljima iz Hrvatske danas je bila ravnateljica Srednje škole Viktorovac Marica Marinković

 

 

Sisačko-moslavačka županija osnivač je 37 škola, 21 osnovne, 13 srednjih, dvije glazbene i jednog učeničkog doma, rekao je prilikom susreta župan Ivo Žinić

 

 

P1000047

 

Različitim programima, projektima i poticajima Županija stvara kvalitetnije uvjete za obrazovanje, a ulaže se i u nove objekte. Tako su u izgradnji objekti za dvije škole, dodaje župan

 

 

Projekti Učini obr(a)t, učeničke i studentske stipendije, stipendije za učenike koje žive u obiteljima s troje i više djece, dio su kontinuiranog stvaranja preduvjeta za što bolji učenički i studentski standard na području županije.

 

P1000052

 

Bez osnivača ne možemo unaprijediti kvalitetu našeg rada, a to nam je zajednički cilj, rekla je predsjednica Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja Suzana Hitrec, zahvalivši se županu Žiniću i njegovim suradnicima  na naporima u stvaranju što boljih uvjeta za rad u školama.

 

 

Trenutne su aktivnosti udruge usmjerene na pronalaženje rješenja nastale situacije u školama

 

 

Ova je udruga članica Europske udruge ravnatelja, što otvara mogućnost i razmjene iskustava  u ovom području s predstavnicima drugih članica EU, zaključila je Hitrec.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.