Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Zeleno svjetlo Županijske skupštine za projekte rekonstrukcije OB Dr. Ivo Pedišić!

Prihvaćeno je i Izvješće o stanju sigurnosti za 2016.

Prihvaćeno je i Izvješće o stanju sigurnosti za 2016.

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine s 31 glasom za prihvaćeno je Izvješće o stanju sigurnosti na području Sisačko- moslavačke županije za 2016.godinu. Kako je u uvodnom izlaganju ocijenio Marko Rašić, načelnik Policijske uprave sisačko- moslavačke, stanje sigurnosti u protekloj godini na području županije bilo je zadovoljavajuće. U prilog tomu načelnik je naveo nekoliko statističkih podataka:

 

 

P1190944

 

Vezano uz najavljeno izmještanje Policijske uprave sisačko- moslavačke, odnosno reorganizaciju mreže policijskih uprava prema kojoj bi uprava sisačko- moslavačka ubuduće imala sjedište u Varaždinu, župan Ivo Žinić poručio je kako se čvrsto protivi takvoj namjere:

 

 

P1190947

 

Jednoglasno su prihvaćene i Odluke o davanju suglasnosti na odluku Upravnog vijeća Opće bolnice Dr.Ivo Pedišić Sisak o prihvaćanju projekta rekonstrukcije bolničkog kompleksa i uspostava dnevne bolnice i objedinjenog bolničkog prijema u Općoj bolnici kroz infrastrukturna ulaganja i opremanje. Darko Srbljanin, pročelnik Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje:

 

 

Potpisivanje ugovora između Opće bolnice Dr.Ivo Pedišić i Ministartsva regionalnog razvoja i fondova Europske unije održat će se 23.siječnja u Sisku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.