Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Sto sapunčića za terapijski bazen s lopticama

U Osnovnoj školi Novska

U Osnovnoj školi Novska

Učenici trećeg razreda Osnovne škole Novska zajedno sa svojim kolegama- učenicima s posebnim potrebama, već tradicionalno surađuju u kreiranju zanimljivih i korisnih predmeta za svakodnevnu upotrebu. Tako su nekoliko proteklih dana izrađivali mirisne sapune, točnije njih 100. Sredstvima od njihove prodaje učenici će kupiti terapijski bazen s lopticama koji će se nalaziti u Malom rehabilitacijskom centru, specijaliziranom prostoru za učenike s posebnim potrebama. Jedan od učenika koji su izrađivali sapun je i Filip:

 

 

SAPUN3_270117SAPUN2_270117

 

Sapune izrađujemo od glicerinske bio sapun baze, prirodne podloge za sapun s medom, kozjim mlijekom, maslinovim uljem i ljekovitih biljaka, smilja, lavande, ružmarina, anisa i kamilice. Malene mirisne sapunčiće stavljamo u kutijice koje su učenici napravili origami tehnikom, kazala je Ljubica Puškaš, učiteljica.

Cijeli projekt koji je dobio potporu Antonije Mirosavljević,  ravnateljice OŠ Novska i socijalne pedagoginje Emira Navijalić nazvan je „Sto sapunčića za terapijski bazen s lopticama“

 

SAPUN5_270117

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.