Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Poklon za uspješnu sezonu Atletskog kluba Moslavina!

Uspješnu sezonu i odlične prošlogodišnje rezultate nagradio je i Hrvatski atletski savez

Uspješnu sezonu i odlične prošlogodišnje rezultate nagradio je i Hrvatski atletski savez

Uspješnu sezonu i odlične prošlogodišnje rezultate Atletskog kluba Moslavina nagradio je i Hrvatski atletski savez. Mladen Katalinić, stručni tajnik HAS –a atletičarima je donio paket opreme u kojoj se između ostalog nalazi štoperica, medicinke, diskovi, prepone, vorteksi, čunjevi i ostalo, koja će im pomoći da još bolje i kvalitetnije treniraju.


IMG_7627 IMG_7632


„Nakon priznanja za najbolji ženski klub i najbolju sportašicu u županiji, puno nam znači što smo se našli i na popisu najuspješnijih hrvatskih klubova koje je Hrvatski atletski savez odlučio nagraditi poklon paketom opreme“, istaknuo je trener Ivan Desić i dodao da atletičarima puno znači ovakva pomoć za još zanimljivije i uspješnije treninge.

„Sezonu smo počeli punom parom, trenira se naporno, atletičari su skroz posvećeni radu i ostvarivanju najboljih rezultata i ovakva priznanja su im motivacija za dalje“, zaključio je trener.

Potvrda uspjeha dolazi i od Hrvatskog olimpijskog odbora koji je odlučio Elenu Pazman i u 2017. godini uvrstiti u svoj razvojni program.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.