Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

“Petrinju vode nemoralni političari”

Priopćenje petrinjskog HDZ-a

Priopćenje Gradske organizacije HDZ-a Petrinja prenosimo u cijelosti:

 

Međusobne optužbe gradonačelnika i njegove zamjenice o kriminalu, podmićivanju te bogaćenju preko gradskog proračuna svakodnevica su koju više ne možemo trpjeti

 

Petrinja u raljama nemorala koalicijske vlasti

„Pozivamo mjerodavna tijela Republike Hrvatske i Državnog odvjetništva da posjete Petrinju te da pročešljaju sve aktivnosti sadašnjeg gradonačelnika Petrinje, iz stranke reformista Radimira Čaćića,  gosp. Dumbovića te aktivnosti njegove sadašnje zamjenice gospođe Lazić iz redova SDP-a.“ 

Svjedoci smo još jedne kriminalne sage ljudi koji su još uvijek u koaliciji i upravljaju odnosno vode Petrinju. Osim sadašnjeg gradonačelnika Dumbovića i njegovih sumnjivih gospodarskih aktivnosti sada se otvara i priča njegove zamjenice gospođe Lazić. Riječ je, kako navodi sam Dumbović, o malverzaciji zemljištem njegove zamjenice, zlouporabe ovlasti i položaja te trgovanja utjecajem. Građanke i građani Petrinje više ne žele i ne mogu trpjeti ovakav nemar i bezobraštinu sadašnjeg vodstva. Umjesto razvoja grada i povećanja standarda i kvalitete življenja svih građana sadašnje vodstvo grada se bavi isključivo i samo brigom o punjenju vlastitih džepova.

Rezultat četverogodišnje vladavine Čaćićevog najvjernijeg pulena Dumbovića i njegove zamjenice Lazić samo je prljavi veš raznih gospodarskih manipulacija koji izlazi na vidjelo.

Pozivam mjerodavna tijela Republike Hrvatske da posjete grad Petrinju i gradsku upravu te da pregledaju imovinsko stanje i drastične promjene istog, koje su se dogodile u protekle 4 godine sadašnjeg gradskog vodstva. Sramota je to promatrati i praviti se da ne postoji – kazao je Mihael Jurić, predsjednik HDZ-a Petrinja te nastavio:

Sadašnji gradonačelnik Dumbović i njegova zamjenica donedavno su bili izuzetno bliski. Očito je došlo do velikih nesuglasica pretpostavljam na poslovnom planu, kada su se krenuli na ovakav način obračunavati.

O političkom nemoralu gradonačelnika u Petrinji neprestano govorimo i nećemo prestati dokle god se gradonačelnika u tome ne zaustavi – naglasio je Jurić: Grad i njegovi građani su zaboravljeni, iseljavanje mladih je svakodnevnica, gledaju se samo i isključivo vlastiti interesi.

 

 

Mihael Jurić

Predsjednik gradske organizacije

HDZ Petrinja


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.