Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Otvorena novouređena kuhinja u OŠ Novska; topli obroci za 550 učenika!

Uskoro topli obroci i za učenike Područnih škola u Starom Grabovcu, Brestači i Bročicama

Uskoro topli obroci i za učenike Područnih škola u Starom Grabovcu, Brestači i Bročicama

U Osnovnoj školi Novska otvorena je novouređena školska kuhinja, u potpunosti opremljena i prilagođena potrebnim standardima za pripremu toplih obroka. Za ovu školu, koju pohađa 860 učenika, riječ je o važnom ulaganju jer proteklih nekoliko godina pripremiti tople obroke bila je neostvariva zadaća. Od 1.veljače za 550 učenika, koliko ih se hrani u školi, to se promijenilo. Antonija Mirosavljević, ravnateljica Osnovne škole Novska:

 

 

SKOLA_KUHAR2_010217

 

Zbog prostornih ograničenja školske zgrade, ravnateljica je sa suradnicima morala osmisliti kako i na koji način podijeliti nekoliko stotina obroka. Rješenje je nađeno u organiziranju blagovaonice u školskom holu i to za učenike od 5. do 8. razreda, dok učenici razredne nastave od 1. do 4. svoj obrok dobivaju u razrednim odijelima:

 

 

SKOLA_KUHAR3_010217

 

Učenici su bili jako zadovoljni novootvorenom kuhinjom, pa su svog kuhara Marijana Jovanovića, nagradili velikim pljeskom:

 

 

SKOLA_KUHAR1_010217

 

Školska kuhinja Osnovne škole Novska jedna je od šest školskih kuhinja čiji je uređenje potpomogla Sisačko moslavačka županija, a za dio učenika osigurani su i besplatni obroci.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.