Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

“Oni neka organiziraju izborne skupove, a mi ćemo i dalje raditi!”

Priopćenje kutinskog gradonačelnika Andrije Rudića

Priopćenje kutinskog gradonačelnika Andrije Rudića

“Gospodarski forum Kutina 2020. koji je organizirao jedan gradski vijećnik okupio je dio kutinskih gospodarstvenika. Ne sumnjam da je rasprava bila korisna na tom skupu. Razgovori s poduzetnicima koje smo imali protekle 4 godine uvijek su rezultirali kvalitetnim poticajnim mjerama koje smo uveli i ostvarili rezultate.

Ono što mi se ne sviđa jest politikantstvo gospodina Babića koji se u prošle četiri godine gospodarstvenika sjetio tek sada, 3 mjeseca pred izbore. Smeta me posebno što je kao gradski vijećnik pokazao pravo lice i iznimnu isključivost time što nije pozvao i mene, gradonačelnika. To samo pokazuje da je njegova navodna briga za gospodarstvo rezultat njegovog osobnog interesa u predizborno vrijeme, a ne interesa Grada Kutine.

Jedino što mogu zaključiti o ovoj predizbornoj manipulaciji HDZ-a jest da četiri godine nisu razmišljali o davanju prijedloga, ali dobro, to je manji problem. Puno veći je što su
od 2005. do 2013. imali 8 godina da nešto naprave, a zatekli smo kreditno visokozaduženi proračun, uništene građevinske tvrtke koje su poslovale s Gradom, visok deficit, goleme probleme u gradskim poduzećima sa nezakonitim privatnim suvlasništvom i goleme dugove prema poduzetnicima i praktički nikakvu potporu poduzetništvu.

2014. godine udvostručili smo iznose potpore za gospodarstvo, pokrenuli poduzetnike sa 5,3 milijuna kuna potpora njihovom rastu, u najvećoj krizi doveli nove investitore i stvorili preko 165 novih radnih mjesta.

Oni neka organiziraju izborne skupove, a mi ćemo i dalje raditi.

 

Andrija Rudić

Gradonačelnik”


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.