Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Novo vatrogasno vozilo za DVD Majur!

Uz financijsku pomoć Vatrogasne zajednice SMŽ

Uz financijsku pomoć Vatrogasne zajednice SMŽ

Ispred Vatrogasnog doma u Majuru jučer je izvršena svečana primopredaja novog vatrogasnog vozila. Dobrovoljno vatrogasno društvo Majur, jedno od najmlađih DVD-ova u županiji, ovim je ulaganjem u opremu postalo tehnički pripravnije odgovoriti na brojne izazove s kojima se suočavaju njegovi članovi. U tome im je nesumnjivo pomogla i donacija županijske Vatrogasne zajednice u iznosu od 50 tisuća kuna koju je sa zadovoljstvom odobrio predsjednik Vatrogasne zajednice Sisačko- moslavačke županije Mijo Brlečić:

 

 

Najveći dio financijskih sredstava utrošenih u nabavku kombija osigurala je Općina Majur. Nastavak je to dugotrajne i bliske suradnje Općine i Dobrovoljnog vatrogasnog društva, kaže zamjenik načelnice Općine Majur Milan Živković:

 

 

Dobrovoljno vatrogasno društvo Majur ima 49 članova, a kako kaže dugogodišnji predsjednik društva Zdravko Bobetko, njihova trenutna opremljenost je na zadovoljavajućoj razini. Ipak, njihovi planovi budućeg razvoja puno su ambiciozniji:

 

 

Takva ulaganja, dodao je Bobetko, vatrogastvu će zasigurno privući i mlađe generacije Majurčana, onih bez kojih niti jedan DVD nema budućnost.

 

DSC_0042DSC_0028

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.