Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Nastavak radova na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže aglomeracije Petrinja

Nakon zimskog zastoja…

Nakon zimskog zastoja...

Nakon kraćeg zimskog zastoja, u sklopu EU sufinanciranog projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ započeti su, odnosno nastavljeni su radovi na brojnim gradilištima u Petrinji i okolici.

U skladu s prethodnim radovima regulacija prometa će se odvijati prema odobrenoj dokumentaciji za izvođenje radova. Prometnice će biti povremeno zatvorene za promet osim stanara i interventnih vozila a za stanare predmetnih ulica te poslovne subjekte promet će se odvijati prema dogovoru s izvođačima radova i dinamici odvijanja radova.

  1. Grad Petrinja

Nastavlja se rekonstrukcija vodoopskrbne mreže u Reljkovićevoj ulici i ulici Ivana Kukuljevića Sakcinskog  te započinju radovi na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže u Željezničkoj ulici.

Nastavljaju se i radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u Kundekovoj ulici,  III. odvojku ulice Marina Držića i u naselju Slatina, u Ulici Zelenila.

Na području Kolonija, radovi su nastavljeni u Sisačkom odvojku III. Započeli su radovi u Ulici Blaženke Krnic i Ulici Franje Šrama a također započinju radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Marka Marulića.

Na području Pigika ovog se tjedna nastavljaju radovi na izgradnji kanalizacijske mreže i to na izgradnji kućnih priključaka. Stanovništvo može očekivati da će ih izvođači radova uskoro kontaktirati vezano uz određivanje pozicije kućnog revizijskog kanalizacijskog okna.

  1. Naselje Mošćenica

Započeli su radovi izgradnje kanalizacijske mreže u ulici Matije Gupca u Mošćenici radi čega će spomenuta prometnica biti zatvorena za sav promet osim za stanare i interventna vozila. Ovoga tjedna započinju i radovi u ulici Bana Tome Bakača.

  1. Nova Drenčina

Stanovnici naselja Nova Drenčina obavještavaju se kako će ovog tjedna biti nastavljeni radovi na izgradnji kanalizacijske mreže u ulici Livadarski put te pripremni radovi za izgradnju priključaka u ulici Ive Andrića i Jandrokovićevoj ulici.

  1. Radovi u rijeke Kupa i Petrinjčica

Radi podizanje vode rijeke Kupe i plavljenja okolnog područja uz nasip rijeke Kupe radovi na retencijskom bazenu RB5 i transportnom kolektoru  trenutno su u prekidu a nastavak radova očekuje se za 2 tjedna kada se predviđa povlačenje zaobalnih voda.

Na nasipu Petrinjčice započeli su radovi na preljevnom objektu P3 i crpnoj stanici CS3 na lokaciji pješačkog mosta na Petrinjčici. Radi radova i transporta materijala i opreme na mjesto radova bit će otežan prolaz na pješačkoj stazi po se moli stanovništvo za dodatan oprez na području odvijanja radova.

 

Komunalno poduzeće Privreda moli sveukupno stanovništvo za strpljivost i razumijevanje kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.