Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Najavljeni radovi za 2017. godinu na području Grada Popovače

Gradonačelnik Mišković održao radni sastanak s predstavnicima Moslavine d.o.o.

Gradonačelnik Mišković održao radni sastanak s predstavnicima Moslavine d.o.o.

Gradonačelnik Josip Mišković i njegovi suradnici jučer su održali radni sastanak s predstavnicima Moslavine d.o.o. na temu izvođenja radova u 2017. godini na području Grada Popovače.

Prva tema o kojoj se raspravljalo je Aglomeracija Popovača, a za koju je Grad Popovača iz EU fondova dobio 3,5 milijuna kuna te je s tim sredstvima izrađen projekt i studija izvodljivosti.


sastanak_moslavinadoo_4-1


„Projekti su izrađeni tijekom 2016. godine te je Grad podnio zahtjev za lokacijsku dozvolu čije se izdavanje očekuje u mjesecu veljači. Predstavnici Moslavine d.o.o. izvijestili su sve prisutne o daljnjem nastavku radova, kao i o problemima s kojima se ovaj projekt susreće.

Što se tiče izvođenja radova na području Grada Popovače, a koji su vezani uz vodu i odvodnju dogovoreno je da će se sredstvima kredita, sredstvima koja su prikupljena za vodnu naknadu te sredstvima iz gradskog proračuna financirati projekti završetka kanalizacije u ulici sv. Barbare u Voloderu, izgradnja kanalizacije i precrpne stanice u Polakovoj ulici u Popovači, izgradnja vodovodne mreže u Moslavačkoj Slatini (1. i 2. faza, naselje Ribnjača), izgradnja precrpne stanice u Kochovoj u Voloderu i izgradnja precrpne stanice u Podbrđu, a za potrebe opskrbe vodom vinogradarskog i vodeničkog brijega, za koje će biti raspisan natječaj” – pojasnio je Mišković.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.