Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ulaznicu ‘plati’ jaknom za drugoga!

Medveščak se ponovno priključuje akciji Portala dobrote

Medveščak se ponovno priključuje akciji Portala dobrote

Veliki val hladnoće zapljusnuo je Hrvatsku, a najugroženiji su ponovno oni koji imaju najmanje. Da im trenutno barem nekako olakša situaciju, energična ekipa udruge Portal dobrote, čiju su akciju ‘Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno’ Medvjedi podržali 2014. i 2015. osiguravši sa svojim navijačima i partnerima nekoliko tisuća dnevnih obroka za hrvatske učenike, pokrenula je inicijativu ‘Jakna za drugoga’.

„Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna. Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja.

Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče“, poručili su iz udruge prilikom pokretanja akcije koja se iz Zagreba proširila na ostatak Hrvatske.

Od danas se akciji pridružuju i zagrebački Medvjedi.

Ideja je jednostavna, dobrim djelom možete ‘kupiti’ ulaznice za iduće dvije domaće utakmice Medveščaka koje se u Domu sportova igraju danas (petak, 13.01., 19h) i u idući utorak (17.01., 19h).

Donesite zimski kaput ili jaknu; ili šal, kapu i rukavice; ili tople cipele i tople zimske čarapre u očuvanom stanju na blagajnu Doma sportova i dobit ćete dvije (besplatne) ulaznice za odabranu utakmicu.

Ukoliko već imate ulaznice za jednu od ove dvije utakmice, možete odabrati neku drugu domaću KHL utakmicu do kraja sezone za koju želite ulaznice.

Naravno, bez obzira na ulaznice, pozivamo sve navijače da podrže akciju naših partnera Portal dobrote i pregledaju svoje ormare postoji li u njima spomenuta odjeća koju više ne nose te postanu dijelom jedne lijepe tople priče.

Za kraj valja podsjetiti kako ovo nije prvi puta da će Brlog Medvjeda sudjelovati u ovakvoj akciji. Istu akciju Medvjedi su provodili i prije prikupljajući zimske jakne i kapute za korisnike doma za beskućnike.

Medvjedi zahvaljuju od srca svima koji su proteklih dana sudjelovali u ovogodišnjoj akciji ‘Jakna za drugoga’ Portala dobrote.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.