Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Traže se volonteri za Noć muzeja!

Gradski muzej Sisak traži volontere za provedbu programa u sklopu Noći muzeja

Gradski muzej Sisak traži volontere za provedbu programa u sklopu Noći muzeja

Gradski muzej Sisak traži volontere za provedbu programa u sklopu Noći muzeja 2017. koji će se održati u petak, 27. siječnja 2017., od 18 do 01 sati iza ponoći.

Cijeli program se odvija u muzejskim prostorijama u Ulici kralja Tomislava 10 u Sisku.

Kao i prijašnjih godina, Muzej je za sve posjetitelje pripremio zanimljiv program koji obuhvaća raznovrsna događanja tijekom cijele večeri.

Prijave za volontiranje se primaju do 25. siječnja 2017., a prijaviti se možete, kao i dobiti sve informacije o volontiranju na marijan.bogatic@muzej-sisak.hr

Na ovogodišnjoj manifestaciji Noći muzeja glavni događaj biti će otvaranje izložbe „Antičko staklo Siscije“ na kojoj će biti prezentirani predmeti iz arheoloških zbirki Gradskog muzeja Siska i Arheološkog muzeja Zagreb. Pojedini predmeti biti će po prvi put izloženi javnosti, stoga je Noć muzeja izuzetan prigoda da se oni prezentiraju velikom broju posjetitelja.

Osim navedene izložbe tijekom održavanja manifestacije glavna tema je posvećena obilježavanju 50. godišnjice Sajma cvijeća, poznatog sisačkog brenda, u suradnji s Cehom cvjećara Udruženja obrtnika Sisak i Srednjom školom Petrinja. Taj dio programa nazvan je „Cvjetni muzej“. Povodom navedene godišnjice, u noćnim satima održat će se slušaonica „Djeca cvijeća“ na temu rock glazbe šezdesetih godina. Ujedno će tijekom manifestacije biti održani i programi za najmlađe u sklopu muzejske pedagoške radionice.


noć-muzeja-750x750


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.