Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Ruswaj se novim singlom i spotom pozdravlja sa zemljom i odlazi na novi planet!

Ruswaj predstavlja novi singl “Bye, bye zemljani”

Ruswaj predstavlja novi singl "Bye, bye zemljani"

Nakon duge pauze u autorskom, ali ne i koncertnom smislu, grupa Ruswaj, svojoj publici predstavlja novi singl izuzetno zanimljivog naziva ‘Bye, bye zemljani’. Nova pjesma prikazuje našu svakodnevnicu i sanja o idealnom svijetu, gdje bi svatko želio živjeti.

Za razliku od dosadašnjih glazbenih uradaka, grupe Ruswaj, ovoga puta za glazbu i tekst pjesme zaslužan je Bobo Novaković, dok je aranžman djelo cijelog benda. Pjesma je snimana u studiju Hit Recordsa, a miks i mastering potpisuje Zvonimir Domazet.

“Zadnjih nekoliko godina na svojim nastupima smo svirali uglavnom obrade drugih izvođača i u jednom trenutku smo shvatili da na glazbenoj sceni nedostaje pjesama u kojima bi jednako guštali i mi i publika. Tada smo zaključili da je vrijeme za nešto drugačije na glazbenoj sceni. Zahvaljujemo Miroslavu Rusu i Hit Recordsu što su nam omogućili da tako nešto i napravimo.” kazao je Marko, pjevač Ruswaja.



Dečki su bili vrijedni i kada je u pitanju video spot, te su isti snimili u suradnji sa ekipom iz Kopter studija. Ideju, odnosnopriču za spot imao je bubnjar Tin, dok se uz članove benda u spotu pojavljuje i glumi radijski voditelj Stjepan Steev Bonev, koji uz saksofonista Franu glumi astronaut.


Foto: Igor Pavleković


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.